Berimco – opgericht in 2001 – is gespecialiseerd in twee hoofdactiviteiten, zijnde projectontwikkeling en projectcoördinatie. Projectontwikkeling is veelomvattend, gaande van nieuwbouw van appartementen en woningen tot renovatie van appartementen, lofts en ga zo maar verder. Ook verkavelingen behoren tot het vakgebied van Berimco. Dankzij een jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in de bouwsector, begeleidt en coördineert Berimco ook projecten voor particulieren, investeerders, enzoverder. Vanaf het moment van de vergunningsaanvraag tot en met de oplevering of de verkoop van het pand kan u genieten van Berimco’s  team van uiterst bekwame vakmensen.

U bent op zoek naar een goede partner in? Dan is Berimco uw partner! Berimco steunt op drie grote pijlers: klantgerichtheid, kwaliteit en professionaliteit en staat garant voor een goede kwalitatieve relatie met onze klanten. Wij verklaren deze drie hoofddoelen graag even nader.

Klantgerichtheid: met als doel om een project – ongeacht de aard hiervan – te realiseren met het gewenste resultaat, staan wij erop dat u te allen tijde duidelijk geïnformeerd bent over elke te ondernemen stap in dit project. Een goede relatie bestaat immers uit een efficiënte wisselwerking tussen u als klant en Berimco als uitvoerder.

Kwaliteit: Berimco biedt u enkel en alleen producten en diensten aan van een goede kwaliteit om te voorzien in al uw noden en eisen. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur van het project in kwestie, maar ook voor een uiterst groot comfort voor u als klant. Berimco staat voor topkwaliteit bij de persoonlijke begeleiding van alle projecten, groot of klein. Verder hechten we ook enorm veel belang aan enerzijds de afwerking – de werfcontroles worden persoonlijk en nauwlettend opgevolgd, zodat alles tot in detail kan bijgestuurd worden wanneer dit nodig wordt geacht – en anderzijds is ook de juiste locatie een absolute must voor onze projecten, aangezien een goede locatie de waarde van een bouw ten goede komt.

Professionaliteit: Berimco kan rekenen op een vast team van architecten, aannemers en leveranciers met een jarenlange vertrouwde samenwerking.  Zo kunnen wij bijzonder flexibel te werk gaan en worden de vooropgestelde termijnen gerespecteerd.  U als klant heeft een ruime keuze en inspraak in het gebruik van materialen, in het ontwerp en in de afwerking van uw appartement of woning.

U wenst met Berimco van start te gaan? Dan kan u ons steeds contacteren via het online contactformulier, via het e-mailadres info@berimco.be of via het telefoonnummer 03 297 90 98 of 0477 71 31 13.  Wij bekijken graag wat een samenwerking voor u kan betekenen en hopen u snel persoonlijk te mogen ontmoeten!